EnviroMonitor

Μέτρηση. Παρουσίαση. Διαχείριση.

Το εύκολο στη χρήση, προσιτό, απομακρυσμένο σύστημα παρακολούθησης του αγρού για λήψη αποφάσεων κρίσιμης σημασίας.

Επισκόπηση Συστήματος

Το EnviroMonitor φέρνει το αγρόκτημα σας στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας, που χρησιμεύει ως αξιόπιστo παρατηρητή στον αγρό σας, 24/7. Τώρα μπορείτε να έχετε μια οικονομικά προσιτή, ευέλικτη και ανθεκτική λύση που παρέχει τα δεδομένα που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε βασικά στοιχεία που κρατούν τα φυτά υγιή, αυξάνουν την απόδοση και επιστρέφουν χρήματα στην τσέπη σας.
Δείτε το βίντεο εισαγωγής για να δείτε τι μπορεί να κάνει το EnviroMonitor για εσάς.

enviromonitor-davis-image2
Μια ισχυρή ομάδα: ακριβές υλικό, διαισθητικό λογισμικό, εύκολη εγκατάσταση

Το αγρόκτημα σας είναι μοναδικό. Πρέπει να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση τις καλλιέργειες σας, που αναπτύσσονται στη γη σας, υπό τις μοναδικές συνθήκες που βρίσκονται μόνο εκεί στην ιδιοκτησία σας. Το EnviroMonitor θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα σύστημα που ταιριάζει ακριβώς ώστε να παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Με τα δεδομένα του μικροκλίματος στο Cloud, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από τον υπολογιστή και τις κινητές συσκευές σας. Ο ιστότοπός μας WeatherLink.com σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον πίνακα ελέγχου σας, να εκτελέσετε σε βάθος ανάλυση με αναφορές, διαγράμματα και γραφήματα, δεδομένα εξαγωγής και πολλά άλλα. Προσπελάστε εύκολα τα δεδομένα σας με την Mobilize, την ελεύθερη, διαισθητική εφαρμογή λήψης αποφάσεων που τοποθετεί δεδομένα του αγρού στα χέρια σας. Προσαρμόστε τις προβολές της οθόνης σας, περιηγηθείτε γρήγορα σε δεδομένα αισθητήρων, δείτε προβλέψεις, πληροφορίες παγετού, ρυθμίσεις συναγερμού και πολλά άλλα.

Πάρτε αποφάσεις που βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα

Χρησιμοποιήστε δεδομένα του αγρού σε πραγματικό χρόνο, βασισμένα στο μικροκλίμα σας, για να αποφασίσετε για το τι έχει σημασία.

Διαχείριση άρδευσης

Προσδιορισμός απαιτήσεων άρδευσης με βάση:
– Δεδομένα υγρασίας εδάφους
– Εξατμισοδιαπνοή (ET)
– Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις
– Έλεγχοι άρδευσης

Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις σχετικά με το κλίμα και τις συνθήκες σας και στείλτε τους σε άτομα που ορίζετε.

Συμβατότητα αισθητήρων τρίτων

Το EnviroMonitor είναι συμβατό με τους αισθητήρες Davis καθώς και δεκάδες δημοφιλείς αισθητήρες τρίτων.

Ειδική διαχείριση καλλιεργειών

Ανάπτυξη καλλιεργειών:
– Παρακολούθηση της ανάπτυξης των φυτών μέσω της αύξησης των βαθμοημερών
– Επωφεληθείτε από προβλέψεις 7 ημερών
Παρακολούθηση των συνθηκών παγετού

EnviroMonitor System

Το EnviroMonitor είναι μια επανάσταση της γεωργίας ακρίβειας: συγκεντρώνει τη νοημοσύνη με τη μέτρηση, την παρακολούθηση και τη διαχείριση κρίσιμων δεδομένων σχετικά με το κλίμα, την άρδευση και την καλλιέργεια. Προσθέστε σχεδόν οποιονδήποτε αισθητήρα επιλέγετε για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και το μικροκλίμα. Τα δεδομένα αισθητήρων συγκεντρώνονται σε ένα ασφαλές, αυτο-βελτιστοποιημένο, αυτοθεραπευτικό δίκτυο.

Οι Davis και οι αισθητήρες τρίτων συνδέονται με κόμβους.

Μπορούν να εγκατασταθούν έως και 4 αισθητήρες σε κάθε κόμβο του συστήματος.

Οι κόμβοι συγκεντρώνουν δεδομένα αισθητήρων. Κάθε Κόμβος είναι μια αυτόνομη, ανθεκτική στον καιρό, μονάδα.

Κάθε κόμβος επικοινωνεί μεταξύ τους, λειτουργώντας ως αναμεταδότες για να επιτρέψει την πλήρη ευελιξία του δικτύου γύρω από τα εμπόδια και τις αποστάσεις.

Οι κόμβοι συνδέονται μέσω ενός δικτύου βελτιστοποίησης και τροφοδοτούν με δεδομένα την κονσόλα του EnviroMonitor.

Η κεντρική πύλη του EnviroMonitor συλλέγει όλα τα δεδομένα από τους κόμβους και τα στέλνει με ασφάλεια στο Cloud με χρήση κυψελοειδούς ή Wi-Fi / Ethernet σύνδεσης.

Προσθέστε μια ασύρματη ή καλωδιακή σουίτα αισθητήρων στην πύλη IP. Αυτά τα αποδεδειγμένα συστήματα είναι ανθεκτικά, αξιόπιστα και ακριβή.

Το EnviroMonitor παρέχει βασικά δεδομένα σε μια εύχρηστη μορφή που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές σας.

Εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα του WeatherLink.com, ενός ασφαλούς ιστότοπου που εμφανίζει τις τρέχουσες συνθήκες και την κατάσταση των αισθητήρων μέσω του πίνακα ελέγχου με γραφήματα, διαγράμματα και πολλά άλλα

Η δωρεάν εφαρμογή μας, Mobilize, δίνει τα δεδομένα του αγρού σας στα χέρια σας: περιηγηθείτε γρήγορα σε δεδομένα αισθητήρων, προβάλετε πρόβλεψη, πληροφορίες παγετού και πολλά άλλα.

enviromonitor-davis-image3

Τι είναι το EnviroMonitor?

Έχετε ποτέ θελήσει για να έχετε εναν βοηθό που θα περιφέρεται στους αγρούς σας, μέρα και νύχτα, και θα σας ενημερώνει για τις αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τα φυτά σας; Ή μήπως μια μηχανή χρόνου που θα σας επέτρεπε να επιστρέψετε μία ή δύο μέρες πριν μια ασυνήθιστη ψυχρή μέρα ή νύχτα που έβλαψε την καλλιέργειά σας; Το EnviroMonitor σάς επιτρέπει να προσθέσετε σχεδόν οποιοδήποτε αισθητήρα που χρειάζεστε (δεκάδες από τους πιο δημοφιλείς αισθητήρες βιομηχανίας) οπουδήποτε το χρειάζεστε στο μικροκλίμα του αγρού σας. Καθώς οι ανάγκες σας μεγαλώνουν και αλλάζουν, μπορείτε να προσθέσετε ή να μετακινήσετε αισθητήρες για να δημιουργήσετε ένα προσιτό σύστημα μετρήσεων στο χωράφι σας με δεδομένα που βασίζονται στο cloud και σε ενα φιλικό προς το χρήστη λογισμικό.

Γιατί Davis?

Η Davis παρέχει εδώ και χρόνια λύσεις ακριβείας στον τομέα της γεωργίας και της αγροτικής ανάπτυξης. Το EnviroMonitor, μια φυσική επέκταση των δυνατοτήτων μας, αξιοποιεί τη δύναμη της γεωργίας ακριβείας. Η πλατφόρμα συνδυάζει δεδομένα καιρού με έξυπνο λογισμικό για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον καλύτερο χρόνο για να φυτέψετε, ραντίσετε, γονιμοποιήσετε και να συλλέξετε τους καρπούς.

Πως δουλεύει όλο αυτό?

 1. Επιλέγετε τους αισθητήρες που χρειάζεστε. Επιλέξτε από τους αισθητήρες Davis και τρίτους.
 2. Εγκαταστήστε τους αισθητήρες και συνδέστε τους σε κόμβους-μονάδες(μέχρι 4 αισθητήρες ανά μονάδα).
 3. Συνδέστε τους κόμβους-μονάδες στην πύλη (25+ μονάδες ανά πύλη) χρησιμοποιώντας εύκολες οδηγίες βήμα προς βήμα στην εφαρμογή ρύθμισης EnviroMonitor.
 4. Οι κόμβοι-μονάδες σχηματίζουν ένα ασφαλές, αυτο-βελτιστοποιημένο, αυτοθεραπευτικό δίκτυο, το οποίο μεταδίδει δεδομένα από αισθητήρες στην πύλη ή σε άλλο κόμβο-μονάδα. Τα δεδομένα στέλνονται αυτόματα από τα χωράφια σας στο smartphone σας, δίνοντάς σας τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις.
 5. Διαχειριστείτε τις καλλιέργειές σας με εξατομικευμένο λογισμικό που προσφέρει προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις, ρύθμιση ομάδας και πολλά άλλα, για να σας βοηθήσουν να εξορθολογίζετε τις διαδικασίες διαχείρισης των αγροκτημάτων. Αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα σας στο WeatherLink.com καθώς και στο Mobilize, την ισχυρή εφαρμογή διαχείρισης.
enviromonitor-davis-image4

Η πύλη EnviroMonitor: Το κέντρο μεταφοράς των δεδομένων σας.

Η κεντρική πύλη του EnviroMonitor συλλέγει όλα τα δεδομένα από τους κόμβους-μονάδες και τα στέλνει με ασφάλεια στο Cloud με χρήση κυψελοειδούς ή Wi-Fi / Ethernect σύνδεσης. Από εκεί μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα στις συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές σας, όπως smartphones, tablet και υπολογιστές. Η πύλη είναι ενσωματωμένη σε ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες στεγανό κουτί και διαθέτει ενέργεια μέσω της ηλίου με εφεδρική μπαταρία για τη διατήρηση των δεδομένων σας. Η πύλη IP είναι τροφοδοτούμενη από εναλλασσόμενο ρεύμα με εφεδρική μπαταρία. Μπορεί να τοποθετηθεί έξω από ένα προστατευτικό κάλυμμα. Μπορείτε να συλλέξετε δεδομένα από 25 κόμβους ανά πύλη. Αυτό σημαίνει έως και 80 αισθητήρες Davis και τρίτων! Και επειδή οι κόμβοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι τα 2.400 πόδια (730 μέτρα) σε ιδανικές συνθήκες, μπορείτε να καλύψετε ένα πολύ μεγάλο μέρος του αγρού σας με ένα δίκτυο.

Ο κόμβος EnviroMonitor: Ο συλλέκτης δεδομένων των αισθητήρων

Συνδέστε τους ακριβείς και αξιόπιστους αισθητήρες του Davis, καθώς και αισθητήρες τρίτων, όπως μετρητές ροής, διακόπτες πίεσης και άλλα, σε έναν κόμβο EnviroMonitor. Μπορείτε να συνδέσετε έως και τέσσερις αισθητήρες ανά κόμβο.

Οι κόμβοι συγκεντρώνουν δεδομένα από τους αισθητήρες και επικοινωνούν μεταξύ τους (έως 2.400 πόδια, 730 μέτρα). Συνδέονται μέσω ενός δικτύου βελτιστοποίησης δικτύου που τροφοδοτεί τα δεδομένα σας ασύρματα στη πύλη EnviroMonitor. Κάθε κόμβος είναι μια αυτόνομη ενεργειακά μονάδα με την ενέργεια του ηλίου, ανθεκτική στον καιρό,  μονάδα που έρχεται με το υλικό τοποθέτησης. Μπορείτε να έχετε 25 κόμβους σε ένα δίκτυο.

enviromonitor-davis-image5
enviromonitor-davis-image6

Ρύθμιση παραμέτρων του EnviroMonitor: Ο οδηγός σας για μια εύκολη ρύθμιση

Η Davis έχει δημιουργήσει την εφαρμογή “Διαμόρφωση” για να κάνετε τη ρύθμιση του συστήματός σας εύκολα και γρήγορα.

Πατήστε Εδώ

 

 

Το App EnviroMonitor Mobilize: Τα δεδομένα καιρού στην διάθεσή σας όπου κι αν βρίσκεστε

Προσπελάστε εύκολα τα δεδομένα σας με την Mobilize, την ελεύθερη, διαισθητική εφαρμογή λήψης αποφάσεων (διαθέσιμη για συσκευές iPhone και Android), η οποία παρσουσιάζει δεδομένα και μετρήσεις του αγρού σας στα χέρια σας. Σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες σας: προσαρμόστε τις προβολές της οθόνης, περιηγηθείτε γρήγορα σε δεδομένα αισθητήρων, προβάλλετε πρόβλεψη, πληροφορίες παγετού και πολλά άλλα.

enviromonitor-davis-image7
enviromonitor-davis-image8

Η ιστοσελίδα του EnviroMonitor: Τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω του WeatherLink.com, ενός ασφαλούς ιστότοπου αφιερωμένου στις ανάγκες προβολής του καιρού. Εμφανίζει τις τρέχουσες συνθήκες, την κατάσταση του αισθητήρα και πραγματοποιεί συγκεντρωτικές αναφορές.

Ο ιστότοπός της davis WeatherLink.com σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον πίνακα ελέγχου σας, να εκτελέσετε σε βάθος ανάλυση με αναφορές, διαγράμματα και γραφήματα, δεδομένα εξαγωγής και πολλά άλλα. Προσαρμόστε τον πίνακα ελέγχου στις προτιμήσεις σας, ακόμη και να μοιράζεστε ιδιωτικά  δεδομένα με άλλους.

Οφέλη του Γεωργού

Εξοικονομήστε χρήματα και βελτιώστε τις αποδόσεις στους αγρούς σας

Το EnviroMonitor παρέχει ευφυείς πληροφορίες μέσω μέτρησης, παρακολούθησης και διαχείρισης κρίσιμων δεδομένων του αγρού σας από απομακρυσμένες τοποθεσίες μέσω δικτύου αισθητήρων.

Βασικά πλεονεκτήματα του EnviroMonitor:

– Εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα από αισθητήρες του αγρού
– Χρησιμοποιήστε τους αισθητήρες Davis και τρίτων κατασκευαστών
– Συγκρότηση πολλαπλών συστημάτων σε ένα
– Ρυθμίστε γρήγορα τους συναγερμούς και τις ειδοποιήσεις
– Υψηλής ποιότητας και οικονομικά προσιτή
– Εύκολη ρύθμιση παραμέτρων και διαισθητική διεπαφή χρήστη

 

enviromonitor-davis-image9
enviromonitor-davis-image10

Πάρε έξυπνες αποφάσεις με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο

Τα δεδομένα του αγρού σε πραγματικό χρόνο σας βοηθούν να λαμβάνετε καλά ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τα πιο σημαντικά θέματα, όπως:
– Διαχείριση άρδευσης
– Προϋποθέσεις παγετού
– Διαχείριση των καλλιεργειών
– Συνθήκες εδάφους
– Καιρικά φαινόμενα
– Ολοκληρωμένη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών

Ο συνεργάτης σας για τη λήψη αποφάσεων

Ημέρα ή νύχτα, ζέστη ή κρύο, βροχή ή ήλιος, το EnviroMonitor είναι ο συνεργάτης σας στη λήψη αποφάσεων. Παρακολουθεί τις συνθήκες που έχουν σημασία, όπου έχει σημασία, όταν έχει σημασία.

Δείτε Αυξημένες αποδόσεις

“Χρησιμοποιώντας έναν σταθμό Davis και αισθητήρες υγρασίας εδάφους, μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε βαθμοημέρες για να προβλέψουμε καλύτερα τη συγκομιδή, καθώς και να αυξήσουμε σημαντικά τις αποδόσεις με καλύτερη διαχείριση άρδευσης”.
– John Williamson, Γεωργικός Σύμβουλος, ΗΠΑ

Εξοικονομήστε χρήματα στο νερό

“Το νερό είναι πολύτιμο για τις καλλιέργιες. Εξοικονομούμε χρήματα για το νερό και το κόστος άντλησης, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το νερό που εφαρμόζεται φτάνει στις ρίζες των δέντρων. “
– Τζέι Γουάτσον, Παραγωγός Μήλων, Καλιφόρνια

Μια ευέλικτη λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή

Ρυθμίστε εύκολα ένα σύστημα για να παρακολουθήσετε ότι έχει σημασία για εσάς.

Αμπελώνες

Διαμορφώστε εύκολα ένα σύστημα για τον αμπελώνα σας για να παρακολουθήσετε τι σας ενδιαφέρει. Ρυθμίστε τους αισθητήρες για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις όταν ο παγετός είναι απειλή. Παραμείνετε στην κορυφή των αναγκών άρδευσης με αισθητήρες υγρασίας εδάφους και μετρητές ροής.

vineyards
center_pivot
Κέντρο ρύθμισης άρδευσης

Ρυθμίστε εύκολα ένα σύστημα για να παρακολουθήσετε ότι έχει γιας εσάς σημασία: Η άρδευση είναι η πιο σημαντική. Οι αισθητήρες υγρασίας του εδάφους σε όλη την φάρμα θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε πότε να ποτίσετε και πόσο.

Θερμοκήπια

Διαμορφώστε εύκολα ένα σύστημα για το θερμοκήπιο σας για να παρακολουθήσετε ότι για σας έχει σημασία. Παρακολουθήστε τις καιρικές συνθήκες στον ιστότοπό σας. Μετρήστε τη θερμοκρασία και την υγρασία μέσα σε κάθε θερμοκήπιο για τη λήψη σωστών και κρίσιμων αποφάσεων.

greenhouses
row_crops
Σειρές καλλιεργειών

Διαμορφώστε εύκολα ένα σύστημα για τις σειρές καλλιεργειών σας για να παρακολουθήσετε δεδομένα που σας ενδιαφέρουν. Η υγρασία του εδάφους και η θερμοκρασία του εδάφους είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες μέτρησης για την αποτελεσματική ρύθμιση της άρδευσης, ενώ παράλληλα παρακολουθούν τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν τις ανάγκες των φυτών.

Ένας αισθητήρας για κάθε ανάγκη

Ο συνεχώς αυξανόμενος  κατάλογος υποστηριζόμενων τύπων αισθητήρων περιλαμβάνει:

 • Θερμοκρασία
 • Θερμοκρασία/Υγρασία
 • Βροχόπτωση
 • Διύγρανση Φυλλώματος
 • Υγρασία Εδάφους
 • Θερμοκρασία Εδάφους
 • Αλατότητα Εδάφους
 • Διακόπτες Πίεσης
 • Μεταγωγείς Πίεσης
 • Μετρητές Ροής Νερού
 • Στάθμη Νερού
 • Ταχύτητα / κατεύθυνση ανέμου
 • Ηλιακή ακτινοβολία

 

smart_irrigation
Έξυπνη και αποδοτική άρδευση

Προσδιορισμός απαιτήσεων άρδευσης με βάση:

 • Δεδομένα υγρασίας εδάφους
 • Εξατμισοδιαπνοή (ET)
 • Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις
 • Έλεγχοι άρδευσης
Προφύλαξη από παγετό

Προβλέψτε τον παγετό χρησιμοποιώντας:

 • Πρόβλεψη για τον παγετό
 • Προειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο
 • Αισθητήρες σε κρίσιμες περιοχές
frost_prediction
crop_management
Διαχείριση καλλιεργειών

Αυξήστε την ανάπτυξη των καλλιεργειών με:

 • Παρακολούθηση των σταδίων ανάπτυξης των φυτών μέσω της αύξησης των βαθμοημερών
 • Αξιοποίηση προβλέψεων διάρκειας 7 ημερών
 • Παρακολούθηση των συνθηκών παγετού
Πρόγραμα Προστασίας των Φυτών απο ασθένειες (IPM)

Παρακολουθήστε μοντέλα παρασίτων / ασθενειών ειδικά για έναν μακρύ κατάλογο καλλιεργειών.

 • Δείκτης κινδύνου εμφάνισης παρασίτων
 • Ενημέρωση μοντέλων IPM με ενέργειες αποκατάστασης
 • Παρακολουθήστε τα στάδια παρελθόντων, τρέχοντων και μελλοντικών παρασίτων

Οι αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας και υγρασίας φύλλων και το πρόγραμμα Pro + WeatherLink απαιτούνται.

Παράσιτα & Ασθένειες IPM

Απλά βήματα για να λάβετε τα δεδομένα σας

Το EnviroMonitor είναι απλό στην χρήση του: οι αισθητήρες μετρούν και αναφέρουν δεδομένα στους κόμβους, οι οποίοι στη συνέχεια στέλνουν τα δεδομένα στην κεντρική πύλη. Η πύλη μεταδίδει δεδομένα στο Cloud, τα οποία είναι προσβάσιμα αυτόματα απο την συσκευή σας (κινητό, υπολογιστής), δίνοντάς σας τις έγκαιρες πληροφορίες που χρειάζεστε για να διατηρείτε υγιείς τις καλλιέργειες, να εξοικονομείτε χρήματα και να βελτιώνετε τις αποδόσεις.

Χαρακτηριστικά του EnviroMonitor

enviromonitor-davis-image21
Τα δεδομένα του μικροκλίματός  σας είναι διαθέσιμα παντού με το WeatherLink

Το EnviroMonitor παρέχει βασικά δεδομένα σε εύχρηστο λογισμικό που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές σας. Τα δεδομένα είναι προσβάσιμα μέσω της δωρεάν εφαρμογής Mobilize (διαθέσιμη για χρήση σε συσκευές iPhone και Android) και μέσω του WeatherLink.com, ενός ασφαλούς ιστότοπου που αφιερώνεται στην εμφάνιση των τρεχουσών συνθηκών και της κατάστασης των αισθητήρων. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον πίνακα ελέγχου στις ανάγκες σας και να εκτελέσετε σε βάθος ανάλυση στον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας.

config_enviromonitor
Διαμόρφωση του EnviroMonitor: Απλά βήματα για τη διαχείριση του δικτύου σας

Η εφαρμογή ρύθμισης EnviroMonitor χρησιμοποιείται για την εύκολη εγκατάσταση, παρακολούθηση και αλληλεπίδραση με τα συστήματα υλικού και αισθητήρων του EnviroMonitor. Έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε έναν απεριόριστο αριθμό συστημάτων, συμπληρώνοντας την ενεργοποίηση της σύνδεσης των cloud στις πύλες σας, δημιουργώντας το δίκτυό σας και εγκαθιστώντας οποιονδήποτε από τους αισθητήρες που υποστηρίζονται από το EnviroMonitor. Αφού εγκατασταθούν τα συστήματα, μπορείτε να μοιραστείτε με οποιονδήποτε στην ομάδα σας, δίνοντάς τους πρόσβαση σε όλες τις συσκευές. Η εφαρμογή διαμόρφωσης του EnviroMonitor σας παρέχει επίσης ειδοποιήσεις συστήματος για την εύκολη αναγνώριση και αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ώστε να μην χάσετε ποτέ σημαντικά περιβαλλοντικά δεδομένα. Κάντε κλικ στα παρακάτω πλαίσια για περισσότερες πληροφορίες.

 

Ρυθμίστε έναν απεριόριστο αριθμό συστημάτων ενεργοποιώντας εύκολα τη σύνδεση των cloud στις πύλες σας και δημιουργώντας το δίκτυό σας με κόμβους και αισθητήρες.

Προσκαλέστε ολόκληρη την ομάδα σας να παρακολουθεί και να υποστηρίζει το δικό σας σύστημα EnviroMonitor.

Συνδέστε εύκολα τους αισθητήρες τρίτων με το σύστημα EnviroMonitor. Συνδέστε τους αισθητήρες κορυφαίου επιπέδου, τους τρίτους και τους αισθητήρες Davis.

Μobilize: Σημαντικά δεδομένα του αγρού σας στο κινητό σας

Η εφαρμογή EnviroMonitor Mobilize: τα δεδομένα καιρού σας όπου κι αν βρίσκεστε. Προσπελάστε εύκολα τα δεδομένα σας με την Mobilize, την ελεύθερη, διαισθητική εφαρμογή λήψης αποφάσεων (διαθέσιμη για συσκευές iPhone και Android), η οποία τοποθετεί δεδομένα του αγρού στα χέρια σας. Σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες σας: προσαρμόστε τις προβολές της οθόνης, περιηγηθείτε γρήγορα σε δεδομένα αισθητήρων, προβάλετε πρόβλεψη, πληροφορίες παγετού και πολλά άλλα. Κάντε κλικ στα παρακάτω πλαίσια για περισσότερες πληροφορίες.

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του αισθητήρα EnviroMonitor από την ευκολία του κινητού τηλεφώνου σας.

Ενεργοποιήστε το EnviroMonitor Mobilize σε μια μηχανή λήψης αποφάσεων! Αξιολογήστε τα δεδομένα και λάβετε γρήγορα αποφάσεις με εύκολα αναγνωρίσιμα εικονίδια και συνοπτικά δεδομένα στα χέρια σας.

Προβάλετε δεδομένα πραγματικού χρόνου και πρόβλεψης ειδικά για το την περιοχή του αγρού σας.

Χρησιμοποιήστε τα συμπεριλαμβανόμενα ισχυρά εργαλεία οπτικοποίησης για να δημιουργήσετε διαγράμματα και γραφήματα βάσει ημερήσιων, εβδομαδιαίων και ετήσιων χρονικών πλαισίων.

Μοιραστείτε δεδομένα με την ομάδα σας για να συνεργαστείτε στην υπηρεσία πληροφοριών.

Το WeatherLink.com με δεδομένα αισθητήρων του EnviroMonitor υπό τους  Όρους σας

Τα δεδομένα σας είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω του WeatherLink.com, ενός ασφαλούς ιστότοπου αφιερωμένου στις ανάγκες προβολής του καιρού. Εμφανίζει τις τρέχουσες συνθήκες, την κατάσταση του αισθητήρα και κάνει τις αναφορές εκτέλεσης εντατικά.

Ο ιστότοπός μας WeatherLink.com σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον πίνακα ελέγχου σας, να εκτελέσετε σε βάθος ανάλυση με αναφορές, γραφήματα και γραφήματα, να εξαγάγετε δεδομένα, να μοιράζεστε δεδομένα ιδιωτικά με άλλους και πολλά άλλα.

Προσαρμόστε τον πίνακα ελέγχου στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εμφανίστε τις πληροφορίες που είναι πιο σημαντικές για εσάς και αποκρύψτε τι δεν είναι, επιλέγοντας ποια δεδομένα αισθητήρα θα εμφανίζονται με drag-and-drop.

enviromonitor-davis-image25
Ιστορικά δεδομένα στην διάθεσή σας στο WeatherLink.com

Προβάλετε και εξάγετε ιστορικά δεδομένα με εντολή σας. Το WeatherLink αποθηκεύει όλα τα ιστορικά σας δεδομένα για να μπορείτε εύκολα να αξιολογήσετε τα δεδομένα σας.

Εύκολη εξαγωγή δεδομένων

Θέλετε να εξάγετε τα δεδομένα για χρήση αλλού; Κανένα πρόβλημα! Είναι απλό να εξαγάγετε και να μοιραστείτε με άλλους. Μπορείτε να επιλέξετε ποια δεδομένα αισθητήρων και εύρος ημερομηνιών θέλετε να εξάγετε.

WeatherLink.com σας βοηθά να εκτελέσετε ανάλυση σε βάθος

Εκτελέστε με ευκολία ανάλυση σε βάθος χρησιμοποιώντας τα ισχυρά εργαλεία οπτικοποίησης δεδομένων για τη δημιουργία διαγραμμάτων και γραφημάτων με βάση τα ημερήσια, εβδομαδιαία και ετήσια χρονικά πλαίσια.

Διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας: Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε.

Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό σας για να συνδεθείτε σε όλα τα προϊόντα Davis. Θα μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή σας Mobilize με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο WeatherLink.com.

Υποστηριζόμενοι αισθητήρες

Ποιοι αισθητήρες υποστηρίζονται;

Πολλοί αισθητήρες μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε κόμβο στο σύστημα EnviroMonitor. Μόλις εγκατασταθεί και ρυθμιστεί, μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση οποιουδήποτε σημαντικού τομέα. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε νέους αισθητήρες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ενώ η Davis προσφέρει πολλές επιλογές αισθητήρων, το EnviroMonitor σάς επιτρέπει να συνδέσετε αρκετούς αισθητήρες κορυφαίου επιπέδου, τρίτων κατασκευαστών. Πάνω από 70 αισθητήρες (και μέτρηση) για τη θερμοκρασία, την υγρασία, τις βροχοπτώσεις, την υγρασία των φύλλων, την πίεση, τη ροή, την υγρασία του εδάφους, τη θερμοκρασία του εδάφους, την αλατότητα του εδάφους και τη στάθμη του νερού.

Επεκτείνετε τις δυνατότητες της λειτουργίας σας με αισθητήρες ακριβείας

Η σουίτα αισθητήρων GroWeather λειτουργεί άψογα με το EnviroMonitor για να συλλέξει σημαντικά δεδομένα για τη βροχή, τη θερμοκρασία, την υγρασία, τον άνεμο, την υπεριώδη ακτινοβολία και την ηλιακή ακτινοβολία. Προσθέστε περισσότερους αισθητήρες σε οποιοδήποτε συνδυασμό για να καλύψετε καλύτερα τις ανάγκες σας.

Παρόλο που ο Davis προσφέρει πολλές επιλογές αισθητήρων, το EnviroMonitor σάς επιτρέπει να συνδέσετε αισθητήρες κορυφαίων και τρίτων μερών όπως τα Decagon, Omega, ProSense, Sentek και πολλά άλλα.

Ο ανθεκτικός Μετεωρολογικός Σταθμός Davis Vantage Pro2 συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων (άνεμος, βροχή, θερμοκρασία, υγρασία και ηλιακή ακτινοβολία) αντέχει στους ανέμους των τυφώνων και σε άλλες ακραίες καιρικές συνθήκες.

Αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας μέσα σε 24ωρη θωράκιση ακτινοβολίας με ανεμιστήρα, που προστατεύει τους αισθητήρες από πηγές ακτινοβολούμενης και ανακλώμενης θερμότητας.

Αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας μέσα σε μια παθητική θωράκιση ακτινοβολίας, η οποία προστατεύει τους αισθητήρες από πηγές ακτινοβολούμενης και ανακλώμενης θερμότητας.

Αυτός ο αισθητήρας υγρασίας εδάφους μετρά το επίπεδο υγρασίας του εδάφους. Απλά τον τοποθετείτε στο επιθυμητό βάθος και παρακολουθείτε τις συνθήκες αν την εποχή.

Αισθητήρας θερμοκρασίας πολλαπλών χρήσεων με περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα μήκους 2,5 ιντσών (64 mm). Χρησιμοποιήστε για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του αέρα, του εδάφους ή του νερού.

Αισθητήρας θερμοκρασίας πολλαπλών χρήσεων με ανθεκτικό πλαστικό περίβλημα. Χρησιμοποιήστε για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του αέρα, του εδάφους ή του νερού.

Χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της στάθμης της επιφανειακής υγρασίας στο φύλλωμα, με εύρος από 0 (εντελώς ξηρό) έως 15 (κορεσμένο).

Συλλέκτης βροχής στη βάση για εύκολη συναρμολόγηση σε πόλο, στύλο ή επίπεδη επιφάνεια. Μέτρα σε βήματα 0,01 ιντσών ή 0,2 mm.

Περιλαμβάνει αισθητήρες ταχύτητας ανέμου και κατεύθυνσης ανέμου. Τα ανθεκτικά εξαρτήματα αντέχουν στους ανέμους των τυφώνων. Δοκιμασμένες  ταχύτητες ανέμου πάνω από 200 mph.

Μετρά την ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας, επιτρέποντας την εμφάνιση της προσπίπτουσας ισχύος και της αθροιστικής ενέργειας.

Επιλογή πολλαπλών αισθητήρων

Συνδυάστε την κυψελοειδή πύλη με μετεωρολογικό σταθμό Davis Vantage Pro2  για να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός πλήρους μετεωρολογικού σταθμού. Προσθέστε έναν καλωδιακό ή ασύρματο μετεωρολογικό σταθμό  σε μια πύλη IP. Αυτές οι ανθεκτικές σουίτες αισθητήρων είναι διαθέσιμες με αισθητήρες ηλιακής ή / και υπεριώδους ακτινοβολίας.

Οι Μετεωρολογικοί Σταθμοί Davis συλλέγουν στοιχεία για:

 • Θερμοκρασία
 • Υγρασία
 • Σημείο Δρόσου
 • Ταχύτητα Ανέμου
 • Κατεύθυνση Ανέμου
 • Βροχόπτωση
 • Ηλιακή ακτινοβολία
 • Εξατμισοδιαπνοή

Προσθέστε αισθητήρες διύγρανσης  φυλλωμάτων, υγρασίας εδάφους και θερμοκρασίας εδάφους στους κόμβους για πιο ισχυρό σύστημα.

davis_vantage_pro2
Το EnviroMonitor υποστηρίζει αισθητήρες από πολλές εταιρείες

Το EnviroMonitor είναι μια ανοικτή πλατφόρμα αισθητήρων που είναι συμβατή με εκατοντάδες κορυφαίους αισθητήρες τρίτων κατασκευαστών από τους κατασκευαστές που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε. Το EnviroMonitor είναι συμβατό με SDI-12, αναλογική τάση (δηλ. 0-3V, 0-5V, 0-12V), κλείσιμο επαφής, παλμό και I2C. Συγκεντρώνουμε συνεχώς νέους αισθητήρες για να επεκτείνουμε τις δυνατότητες της πλατφόρμας και του λογισμικού του EnviroMonitor.

Μετρητές ροής

McCrometer: Ένας κορυφαίος εξειδικευμένος τεχνικός στον τομέα των οργάνων ροής που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη δοκιμή λύσεων μέτρησης ροής.

Seametrics: Ένας σχεδιαστής και κατασκευαστής μιας ευρείας ποικιλίας προϊόντων μέτρησης ροής. Οι μετρητές ροής του έχουν φήμη για ανθεκτικότητα και ακρίβεια σε ανταγωνιστική τιμή.

Sierra : InnovaSonic 2013

 

Αισθητήρες υγρασίας εδάφους

Aquacheck:  Κατασκευάζει ποιοτικούς και προσιτούς ανιχνευτές υγρασίας που βασίζονται σε χωρητικότητες και είναι συμβατοί με μια σειρά επιλογών τηλεμετρίας.

Decagon:  Σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται αισθητήρες υγρασίας εδάφους. Τα εργαλεία του χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο σε πανεπιστήμια, εργαστήρια έρευνας και δοκιμών, κρατικές υπηρεσίες, αμπελώνες, αγροκτήματα και βιομηχανικές εφαρμογές.

Ierometer Ειδικά σχεδιασμένο για τους αγρότες ως εργαλείο προγραμματισμού της άρδευσης.

HSTI: HydraScout

Αισθητήρες στάθμης

Dwyer: Έχει μακρά ιστορία καινοτομίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή αισθητήρων μέτρησης που παρέχουν ανώτερη απόδοση του προϊόντος.

Μεταγωγείς πίεσης

Omega: Παρέχει αξιόπιστους αισθητήρες πίεσης σε δίκαιη τιμή διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα.

SSI Technologies: Κατασκευάζει ισχυρούς και οικονομικούς αισθητήρες και μετρητές για την παγκόσμια αγορά, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Πολλαπλοί αισθητήρες υγρασίας εδάφους

Sentek Technologies :  Παρέχει μια σειρά λύσεων ανίχνευσης για την υγρασία του εδάφους, τη διαχείριση των λιπασμάτων και την αλατότητα. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται στη γεωργία, την κηπουρική, την αμπελουργία, τη διαχείριση λυμάτων, την έρευνα, την εξόρυξη και την περιβαλλοντική βιομηχανία σε όλο τον κόσμο.

Διακόπτες Πίεσης

Gems : Σχεδιάζει και κατασκευάζει μετρητές στάθμης νερού, διακόπτες ροής και διακόπτες πίεσης, αισθητήρες και μετατροπείς, μικροσκοπικές σωληνοειδείς βαλβίδες και προ-συναρμολογημένα συστήματα.

Nason : Ένας αποδεδειγμένος ηγέτης στα ηλεκτρικά, υδραυλικά και πνευματικά εξαρτήματα που είναι αποδοτικά στο χώρο. Οι διακόπτες του έχουν θέσει ένα νέο βιομηχανικό πρότυπο για την ποιότητα, την αποδοτικότητα και την ευελιξία.

ProSense : Οι διακόπτες πίεσης και οι αισθητήρες σχεδιάζονται για την παρακολούθηση της σχετικής πίεσης του συστήματος σε πολλές εφαρμογές όπως η υδραυλική. Χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνολογιών ανίχνευσης για να καλύψει τις περισσότερες εφαρμογές ανίχνευσης πίεσης.

Transducers Direct : Σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει καινοτόμους αισθητήρες πίεσης για πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της γεωργίας.

Βίντεο

EnviroMonitor: Από  τους αισθητήρες στις εφαρμογές

Το σύστημα EnviroMonitor:

 1. Οι αισθητήρες και οι συσκευές συλλέγουν και στέλνουν δεδομένα μέσω του δικτύου.
 2. Η εφαρμογή “Configuration” ρυθμίζει αισθητήρες και συσκευές.
 3. Η εφαρμογή Mobilize και WeatherLink.com παρουσιάζουν τα δεδομένα : τρέχουσα κατάσταση, ειδοποιήσεις, αναφορές και πολλά άλλα.

Αυτά τα βίντεο δείχνουν πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα. Τα βίντεο είναι για την εφαρμογή ρύθμισης παραμέτρων EnviroMonitor ή την εφαρμογή Mobilize για χρήση στην κινητή συσκευή σας.

 

 

Επισκόπηση εφαρμογών διαμόρφωσης EnviroMonitor

Η εφαρμογή ρύθμισης EnviroMonitor χρησιμοποιείται για την εύκολη εγκατάσταση, παρακολούθηση και αλληλεπίδραση με τα συστήματα υλικού και αισθητήρων του EnviroMonitor.

Έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε έναν απεριόριστο αριθμό συστημάτων, συμπληρώνοντας την ενεργοποίηση της σύνδεσης του cloud στις πύλες σας, δημιουργώντας το δίκτυό σας και εγκαθιστώντας οποιονδήποτε από τους αισθητήρες που υποστηρίζονται από το EnviroMonitor.

Eπισκόπηση της εφαρμογής Mobilize

Διαχειριστείτε τις καλλιέργειες σας από οπουδήποτε με τη χρήση του κινητού: η εφαρμογή που τοποθετεί τη δύναμη των δεδομένων του καιρού στα χέρια σας. Προσαρμόστε εύκολα τις προβολές της οθόνης, περιηγηθείτε γρήγορα σε δεδομένα αισθητήρων, δημιουργήστε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις, προβάλλετε προβλέψεις και μοιραστείτε δεδομένα με άλλους.

 • Δείτε όλες τις προβολές που έχετε δημιουργήσει ή οποιεσδήποτε προβολές που μοιράζονται μαζί σας στην αρχική σελίδα. Μια “προβολή” είναι μια συλλογή δεδομένων αισθητήρων οργανωμένη σε τέσσερις αναφορές με οπτικό και πρόβλεψη του διαγράμματος: παγετός, καιρός, καλλιέργεια και άρδευση.Πραγματοποιήστε μια γρήγορη προβολή των δυνητικών ζητημάτων μέσω των σημαιών ειδοποιήσεων με κωδικό χρώματος.
 • Δημιουργήστε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις με βάση τους αισθητήρες σας. να τα στείλετε στους ανθρώπους που ορίσατε. Οι κοινές ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν: τις συνθήκες παγετού, την υγρασία του εδάφους, την υπερβολική θερμότητα, τις βροχοπτώσεις και την ταχύτητα του ανέμου.
WeatherLink.com : Επισκόπηση για το EnviroMonitor
Ο ιστότοπος WeatherLink.com προσφέρει προβολή προσαρμοσμένων δεδομένων, γραφήματα, πρωτογενή δεδομένα και πολλά άλλα:
– Παρακολούθηση των καιρικών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από το δελτίο WeatherLink. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε πλακίδια για να δημιουργήσετε το τέλειο δελτίο δεδομένων ειδικά για τις ανάγκες σας.
– Δείτε τα στοιχεία των ετών ή το ζουμ σε μια μέρα με το προσαρμόσιμο γράφημα. Προσθέστε / αλλάξτε τους αισθητήρες και τα δεδομένα που αναφέρονται στο διάγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Επιλέγετε τα δεδομένα αισθητήρα που θέλετε να δείτε, στη συνέχεια στέλνετε αρχεία δεδομένων στον εαυτό σας και σε οποιονδήποτε άλλον επιλέγετε.
 
Δημιουργία λογαριασμού στην εφαρμογή του Mobilize.

Πώς να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην εφαρμογή ρύθμισης παραμέτρων του EnviroMonitor.

Πώς να προσθέσετε μια πύλη στην εφαρμογή διαμόρφωσης του EviroMonitor

Πώς να εγκαταστήσετε μια πύλη με την εφαρμογή ρύθμισης παραμέτρων EnviroMonitor. Αυτή η εγκατάσταση της πύλης απαιτεί τη χρήση της εφαρμογής ρύθμισης παραμέτρων EnviroMonitor στην κινητή συσκευή σας.

Πώς να προσθέσετε έναν κόμβο στην εφαρμογή διαμόρφωσης του EviroMonitor

Πώς να εγκαταστήσετε έναν κόμβο με την εφαρμογή ρύθμισης παραμέτρων EnviroMonitor. Αυτή η εγκατάσταση κόμβου απαιτεί τη χρήση της εφαρμογής μας για τη διαμόρφωση του EnviroMonitor στην κινητή συσκευή σας.

Πώς να προσθέσετε έναν αισθητήρα με την εφαρμογή ρύθμισης παραμέτρων του EnviroMonitor

Πώς να εγκαταστήσετε έναν αισθητήρα με την εφαρμογή Configuration του EnviroMonitor. Αυτή η εγκατάσταση αισθητήρων απαιτεί τη χρήση της εφαρμογής ρύθμισης παραμέτρων EnviroMonitor στην κινητή συσκευή σας.

Προσκαλέστε την ομάδα σας με την εφαρμογή ρύθμισης παραμέτρων EnviroMonitor

Το EnviroMonitor είναι μια ομαδική προσπάθεια! Προσκαλέστε την ομάδα σας και συνεργαστείτε απρόσκοπτα. Απαιτεί τη χρήση της ελεύθερης εφαρμογής ρύθμισης παραμέτρων EnviroMonitor στην κινητή συσκευή σας.

Παρακολουθήστε το την υγεία του δικτύου σας με την εφαρμογή διαμόρφωσης

Παρακολουθήστε την υγεία του δικτύου σας και διατηρήστε τη ροή των δεδομένων: μάθετε πώς λειτουργούν οι σημαίες του συστήματος για να ενημερώνετε τακτικά για πιθανά προβλήματα με τους αισθητήρες ή τις συσκευές σας. Απαιτεί τη χρήση της ελεύθερης εφαρμογής ρύθμισης παραμέτρων EnviroMonitor στην κινητή συσκευή σας.

EnviroMonitor Mobilize Εφαρμογή: Δείτε και προσθέστε προβολές

Διαχειριστείτε τις καλλιέργειες σας από οπουδήποτε με τη χρήση της Mobilize εφαρμογής : η εφαρμογή που τοποθετεί τη δύναμη των δεδομένων του καιρού στα χέρια σας. Αυτό το βίντεο σάς δείχνει τον τρόπο προβολής και προσθήκης προβολών στην εφαρμογή EnviroMonitor Mobilize για χρήση στην κινητή συσκευή σας.

Προσαρμοσμένοι συναγερμοί και ειδοποιήσεις με το EnviroMonitor Mobilize

Δημιουργήστε συναγερμοί και ρυθμίσεις ειδοποιήσεων που είναι συγκεκριμένες για το κλίμα και τις συνθήκες σας. Δημιουργήστε εύκολα και προσαρμόστε εύκολα τις ρυθμίσεις που είναι κατάλληλες για τις ανάγκες σας και το πεδίο σας. Απαιτεί τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Κινητοποίησης στην κινητή συσκευή σας.

Προβλέψεις βασισμένες στα δεδομένα σας με το EnviroMonitor Mobilize

Αποκτήστε τη δύναμη των δεδομένων που εργάζονται για σας, ειδικά για το μικροκλίμα σας. Θα μπορείτε να βλέπετε πραγματικούς αισθητήρες συστήματος με μια πρόβλεψη που βασίζεται σε αυτά τα δεδομένα.

error: Content is protected !!